Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Lakerveld lanceert platform voor horeca-inrichtingMet het nieuwe online platform www.horecaeninterieur.nl hebben horeca-ondernemers met inrichtingsplannen op een snelle manier toegang tot informatie van interieuraanbieders.


Het platform is een initiatief van Lakerveld Woonvakbladen en vormt een aanvulling op de printuitgave Horeca & Interieur die de uitgever twee jaar geleden succesvol in de markt zette.
 

Initiatiefnemer Richard van der Hak: “Er zijn natuurlijk al veel horecavakbladen voorhanden, maar een specifiek horeca-interieurvakblad bestond nog niet. Als uitgever van vijf gevestigde woonvakbladen hebben wij uitgebreide kennis van de interieurmarkt. Traditioneel leveren de aanbieders in deze sector vooral aan de woondetailhandel. Wat eigenlijk raar is, want alle producten voor goede horeca-inrichting zijn voorhanden. Met Horeca & Interieur bieden wij onze klanten een multimediaal podium waarin zij zich gericht kunnen presenteren aan de horeca.“  

 

Niches in opkomst

Van der Hak ziet duidelijk kansen voor het nieuwe platform. “Ik constateer een ontwikkeling dat adverteerders zich steeds meer willen richten op specifieke doelgroepen. Dat zij gericht willen schieten in plaats van met hagel. Onze bedrijfsstrategie, waarbij we diverse niches branchegericht bedienen met multimediale vaktitels, speelt hier prima op in.”   

 

Printversie

De printtitel Horeca & Interieur is een jaarlijks verschijnend grootformaat inspiratiemagazine dat zijn weg vindt naar 12.000 hotels, grand cafés, café-restaurants, restaurants, architecten en interieurbedrijven. De editie voor 2015 verschijnt 19 december aanstaande.  

 

Lakerveld Woonvakbladen

Uitgeverij Lakerveld geeft marktleidende vakbladen uit in branches als beauty, interieur en industrie. De titel Horeca & Interieur maakt deel uit van het cluster Lakerveld Woonvakbladen, waartoe ook de uitgaven Vakweekblad Meubel, Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter, Parketblad en Vakblad Slapen behoren.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers