Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

ProMedia Group neemt Transport Vakmedia overProMedia Group, gevestigd in Rotterdam en uitgever van vakbladen zoals Nieuwsblad Transport, Schuttevaer, Flows en World Cargo News, heeft Transport Vakmedia overgenomen van Sanders Media. Hiermee komen de titels Transport & Logistiek en Routiers onder het beheer van de Rotterdamse uitgever te vallen.


“Deze overname, de vierde voor ProMedia dit jaar, markeert een belangrijke stap in de versterking van onze positie binnen de markt van B2B-vakbladen. We zetten hiermee onze missie voort om de relevante sectoren vooruit te helpen”, aldus Arie van Dijk, CEO van ProMedia Group.

 

De toevoeging van Transport & Logistiek en Routiers aan het portfolio van ProMedia Group resulteert in een aanzienlijke uitbreiding van het bereik binnen de wegvervoersector. Transport & Logistiek richt zich specifiek op het managementniveau, terwijl Routiers de nadruk legt op de operationele kant, met speciale aandacht voor chauffeurs. Beide titels behouden hun autonome karakter, met uitbreiding van de redactieteams waar nodig.

 

ProMedia Group, met meer dan 120 medewerkers, is een multimediabedrijf en uitgever van vakbladen gericht op de sectoren transport, logistiek en mobiliteit.

 

 

  Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers