Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Telecom Update overgenomen door Channel BVChannel BV, onder meer uitgever van het telecomvakblad Connexie Magazine en ict-vakblad ChannelConnect, heeft per direct het magazine TeleCom Update overgenomen van JMG Publishing.


Fred Schuit, algemeen directeur van Channel BV, is blij met de overname. "Binnen de telecom- en ict-markt hadden we met Connexie en ChannelConnect al twee sterke titels die beide marktleider zijn in hun eigen segment. Met het managementblad en website TeleCom Update erbij creeren we voor onze partners en adverteerders een enorm bereik op alle niveaus."

 

De overname van TeleCom Update betekent dat de huidige medewerkers van het magazine zullen meeverhuizen naar Channel BV. "Daar ben ik erg blij mee", vertelt Fred Schuit, "want zij staan al jarenlang aan de basis van het realiseren van dit kwaliteitsmagazine. De combinatie van hun en onze expertise zal uit gaan vloeien in een ijzersterke combinatie, ook op het gebied van evenementen en custom publishing."

 

Ramses Jedeloo, magaging director van JMG Publishing en oprichter van TeleCom Update, zal binnen Channel BV een adviserende rol gaan krijgen binnen het MT. Hij zal zich gaan bezighouden met de strategie, en dan specifiek de dwarsverbanden die er tussen de verschillende uitgaven te maken zijn. Hij zal deze rol vervullen naast zijn bestaande werkzaamheden.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers