Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe glossy over schoonheidAchmea en Sanoma Uitgevers komen met een glossy die 16 juni verschijnt: MissREAL. Een glossy over ‘echte schoonheid en echte vrouwen’.


MissREAL is geïnitieerd door Kim Out (21), een van de winnaars van de jongerenwedstrijd Create Your World. “Schoonheid gaat veel verder dan de perfecte vrouw uit wie alle leven is gephotoshopt,” zegt Out, zelf hoofdredacteur van MissREAL. “Dáárover wilde ik een glossy tijdschrift maken. MissREAL staat voor echtheid. Voor een goed zelfbeeld dat voortkomt uit jezelf en niet uit wat anderen van je verwachten. MissREAL benadrukt de kracht van het individu en viert de diversiteit in onze maatschappij.”

 

In Achmea en Sanoma Uitgevers vond Kim partners om haar glossy te realiseren. Voor Achmea is het blad een nieuwe stap in co-creatie. Woordvoerder Bert Rensen: "Met onze campagne waarzijnwemeebezig.nl adresseren we maatschappelijk relevante thema’s. Door de samenwerking met Kim en Sanoma kunnen we het onderwerp echte schoonheid op een verrassende manier bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.”

 

Tijdschriftenprofessionals van Sanoma, onder leiding van hoofdredacteur Muriel Oonincx, hebben Kim geholpen bij het maken van de glossy. Anneliese Bergman, uitgever Jonge Vrouwen van Sanoma: “Met MissREAL laten we zien dat Sanoma goed in staat is om met verschillende partijen een spannend project - een droom van een jonge vrouw - concreet vorm te geven”.

 

De 124 pagina’s dikke lifestyle glossy richt zich op vrouwen van 17 tot 30 jaar en besteedt aandacht aan psyche, mode, kunst en maatschappelijke thema’s. MissREAL ligt vanaf 16 juni voor € 3,95 in de winkel.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers