Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

AvantGarde vernieuwdEen vernieuwde AvantGarde ligt vanaf woensdag in de schappen. Onder de noemer ‘feel fashion’ wordt de wereld van fashion en beauty 'met een brede blik en op toegankelijke wijze' aan de doelgroep gepresenteerd.


AvantGarde bestaat in 2010 dertig jaar en was toe aan een opfrisbeurt,’ vertelt hoofdredacteur Robert van der Sanden. ‘Dus niet alleen zijn verhalen en de vormgeving aangepakt, ook het formaat is aangepast. AvantGarde was al een autoriteit op het gebied van fashion, maar zet haar Nederlandse signatuur nóg nadrukkelijker als USP in.’

 

Het fashionmagazine wordt dikker en brengt naast de vaste pijlers mode en beauty, interviews, kidsmode, interieur en culinair. AvantGarde werkt ook samen met de Nederlandse modeacademies. In elke editie van AvantGarde wordt een veelbelovende student van een modeacademie gepresenteerd. De talenten worden in samenwerking met de Dutch Fashion Foundation geselecteerd. In het najaar van 2010 bepaalt een jury samen met onze AvantGardista’s wie hét Fashion Talent is van 2010.

 

AvantGarde is een uitgave van Audax Publishing.

 

Bron: Adformatie

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus