Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Van Heukelom vertrekt bij Sanoma MediaJoris Van Heukelom vertrekt deze zomer bij Sanoma Media, waar hij sinds eind 2007 werkt als directeur van de digitale uitgeeftak.


Joris van Heukelom zal vanaf juli aan de slag gaan als partner bij MakerStreet, een Amsterdams bedrijf dat digitale mediagerelateerde producten en diensten creëert en bouwt. Daarnaast rolt hij samen met Jim Stolze het Founder Institute in Nederland uit. Dit instituut wordt ondersteund door Sanoma Media en helpt innovatieve mensen concrete stappen te zetten richting een start-up.

 

Michiel Buitelaar, COO Digital Sanoma Media: "Van Heukelom heeft een belangrijke rol gespeeld in het groter en professioneler maken van Sanoma's digitale netwerk. Hij heeft commercie en content weten samen te voegen. Zowel zakelijk als persoonlijk vind ik het jammer dat Van Heukelom vertrekt. Ik begrijp echter zijn drijfveren goed en waardeer dat hij zijn pioniersgeest de ruimte geeft. Ook ben ik blij dat we al aan het concretiseren zijn hoe we verder gaan samenwerken."

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers