Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Magazines.nl gelanceerdNadat de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond in januari aankondigde een nieuw initiatief te lanceren is dat vandaag concreet gemaakt met de live-gang van de website.


Met magazines.nl wordt het mediumtype publiekstijdschriften vanuit de branchevereniging met nieuw elan in de advertentiemarkt gepositioneerd. De nieuwe website vormt de belangrijkste pijler onder een activiteitenprogramma en levert met nieuwsfeiten, links,

onderzoeksinformatie en inspiratie relevante informatie over het mediumtype. Tevens

zal er regelmatig een nieuwsbrief worden gepubliceerd.

 

Henk Borst, directeur Magazines.nl: “we zijn heel blij dat de site in de lucht is. Oprechte complimenten aan alle betrokkenen voor de professionaliteit en snelheid. Via de site en de nieuwsbrief gaan we aan alle professioneel belanghebbenden inhoudelijk en feitelijk laten zien wat de toegevoegde waarde is van het medium. Het wordt het platform waar alle belangwekkende onderzoeken overzichtelijk bijeen worden gebracht. Maar we gaan ook veel inspiratie bieden, cases en excellente staaltjes van tijdschriftenreclame laten zien. Kortom, mediumtype promotie pur sang”.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus