Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

NDC|VBK wil bedrijf in drie stukken delenUitgever NDC|VBK wil haar drie grotere activiteiten (algemene boeken, educatief en het krantenbedrijf) zelfstandiger positioneren.


Dat meldt het bedrijf in een intern bericht. De herpositionering leidde er eerder toe dat topman Jan de Roos vertrok en Bert de Groot het roer tijdelijk overnam. Volgens de mededeling heeft de onderneming ernaar gestreefd een breed mediabedrijf te vormen, dat door diversiteit risico’s spreidt en waar in de organisatie door samenwerking synergievoordelen worden behaald. Het is na de acquisitie van ThiemeMeulenhoff echter niet gelukt nieuw aandelenkapitaal aan te trekken, vanwege het uitbreken van de economische crisis.

 

‘Wij zijn er tot op heden niet in geslaagd nieuwe aandeelhouders voor de gehele onderneming te vinden’, aldus de directie. ‘Dit is dan ook de aanleiding om onze organisatie anders in te richten waarbij we beter in staat zijn de noodzakelijke investeringen in de verdere ontwikkeling van de bedrijven (algemene boeken, educatief en het krantenbedrijf) te financieren.’

 

Bron: Villamedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers