Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Website De Nieuwe Pers liveDe website van De Nieuwe Pers is live gegaan. Het platform voor freelance journalisten had al een app. Daarmee is DNP op alle apparaten en platforms te gebruiken.


De komende weken zullen in versneld tempo journalisten worden toegelaten. Daarnaast komen er aparte kanalen voor literaire schrijvers en fotografen. Een abonnement op individuele journalisten blijft € 1,79 per maand kosten, een jaarabonnement op alles kost € €37,99. Betalen gaat op de website voorlopig alleen via iDEAL, maar binnen enkele weken wordt afrekenen ook per SMS mogelijk. Kort daarop kunnen lezers voor kleine bedragen losse artikelen kopen, of een uur of een dag toegang tot de hele collectie. Een aparte mobiele website is in ontwikkeling.

 

Over een half jaar hopen de initiatiefnemers van DNP, Jan-Jaap Heij en Ben Rogmans, de verhalen van ongeveer 150 journalisten te kunnen aanbieden. Tegen die tijd start ook de ontwikkeling van dagelijkse bundels van artikelen, waarmee ze uiteindelijk - en naast de abonnementen op auteurs - een compleet online dagblad willen aanbieden.

 

Bron: Villamedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers