Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

WEKA Uitgeverij neemt portfolio ARKO overWEKA Uitgeverij, uitgever van professionele vakinformatie in Nederland en ARKO Uitgeverij hebben overeenstemming bereikt over de overgang van alle Bouw, Vastgoed en Facility Management gerelateerde activiteiten van ARKO Uitgeverij naar WEKA Uitgeverij.


Door deze overname die per 1 januari 2010 wordt uitgevoerd, versterkt WEKA Uitgeverij haar positie in de bouwsector en breidt zij haar activiteiten uit naar de vastgoed- en facility management sector. Tot de ARKO-portfolio die overgaat naar WEKA behoren het vaktijdschrift Facility Management Magazine, het bijbehorende jaarboek en het Studiecentrum Facility Management. In het bouwsegment zijn het de tijdschriften Stedebouw & Architectuur het Real Estate Magazine, de multimediale Catalogus Bouwwereld en aanvullende activiteiten zoals seminars, congressen en (hand)boeken. De medewerkers die direct betrokken zijn bij de deze activiteiten komen in dienst bij WEKA.

 

Wout van der Poel, algemeen directeur van WEKA Uitgeverij is blij met de overname van de activiteiten van ARKO. “Door de bundeling van onze krachten worden we een speler van formaat binnen de genoemde sectoren”. Van der Poel verwacht dat de beide klantengroepen ook direct profiteren van deze samenvoeging. “Naast de versterking van onze positie binnen de bouwsector, waarin wij recent de online portal www.weka-bouw.nl hebben gelanceerd, verwacht ik ook dat we in de bedrijfsvoering synergievoordelen behalen.”

Arend Jan Kornet, directeur van ARKO Uitgeverij vult Van der Poel aan: “Voor onze klanten zie ik uitsluitend voordelen in de vorm van een nog groter aanbod van relevante informatieproducten, zowel in de breedte als in de diepte. WEKA heeft als gerenommeerde internationale uitgeversgroep de expertise in huis om onze portfolio ook online snel te laten groeien, waardoor we tegemoet komen aan de wens van onze klanten.”

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus