Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe



Marc Visch volgt Dink Binnendijk op als directeur/hoofdredacteur van RTV Drenthe. Visch komt over van de lokale publieke omroepen-organisatie NLPO. Daar is hij momenteel directeur/bestuurder.


Visch begint op 1 november bij RTV Drenthe. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe baan. "Wat ik overal terughoor is dat RTV Drenthe echt in de harten van de Drenten zit. Ik verheug me er enorm op om samen met alle medewerkers de omroep ook in de toekomst relevant te houden."

 

Journalistieke ervaring deed Visch op bij de Veronica Omroep Organisatie en regionale omroepen Oost en Radio Noord-Holland. Bij Oost was hij onder andere Chef Nieuws Radio en programmamaker-verslaggever. Verder werkte Visch bij de Algemene Onderwijsbond AOb en journalistenvakbond NVJ. In 2017 trad hij in dienst bij de NLPO.   De Raad van Toezicht van RTV Drenthe is blij met de aanstelling van Visch. "Marc heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend in de media", aldus voorzitter Gerard Dielessen. "Het medialandschap verandert razendsnel. We zijn er van overtuigd dat Marc met RTV Drenthe in staat is om ook in de toekomst relevant te blijven in de provincie Drenthe."   Huidig directeur/hoofdredacteur Dink Binnendijk blijft tot 1 januari 2025 aan bij RTV Drenthe. Binnendijk kondigde dit voorjaar, na een dienstverband van 14 jaar, zijn vertrek aan bij de omroep.   Bron: rtvdrenthe.nl

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers