Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe hoofdredacteur Kek MamaSara van Gorp is de nieuwe hoofdredacteur van Kek Mama. Kek Mama is de lifestyle glossy voor moeders die het beste uit het leven willen halen.


Van Gorp werkte in het verleden al bij Sanoma als redacteur en chef bij Panorama, Fancy en esta tot ze in 2009 zin had om voor zichzelf te beginnen. Ze maakte als zelfstandige interviews met mensen als Neelie Kroes, Hans Teeuwen en Rutger Hauer. Als (interim) chef redactie en bladenmaker was Sara betrokken bij verschillende magazines. Ook presenteert Sara bij online tv-zender 7DitchesTV het programma Profile en is ze als dagvoorzitter aangesloten bij de Speakers Academy. Afgelopen tijd was Sara al weer veel bij de parenting titels te vinden vanwege de content strategie van Oudersvannu.nl. En nu dus Kek Mama.

 

Anneliese Bergman, publisher Parenting: “Sara is een enorm energieke en enthousiaste persoonlijkheid met een geweldig oog voor echte kwaliteit. Ze heeft een goed netwerk aan journalisten en fotografen die het verschil kunnen maken en ze toont lef in alle opdrachten die ze aanneemt. Ze legt de lat hoog en combineert creativiteit met een zeer prettige persoonlijkheid. En dat is precies waar we met de ambitieuze plannen voor Kek Mama naar op zoek zijn.”

 

Sara van Gorp: “Mediamerken in ontwikkeling, daar word ik enthousiast van. Het is daarom een feest om bij Kek Mama aan de slag te gaan!”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers