Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe hoofdredacteur KunstbeeldAnna van Leeuwen is per 1 april 2013 hoofdredacteur van Kunstbeeld. Zij volgt Roos van Put op, die per 1 mei 2013 terugtreedt. Van Put is tien jaar verbonden geweest aan Kunstbeeld: eerst vijf jaar als redacteur en sinds 2008 als hoofdredacteur.


Van Leeuwen (1982) was web- en eindredacteur van Kunstbeeld en werkte eerder als redacteur voor o.a. Tubelight en mister Motley. In 2010 was ze chef redactie van kunsttijdschrift All About Art + Scenery, in 2009 schreef ze een column in de kunstbijlage van de Volkskrant. Daarnaast publiceerde ze online op Hard//hoofd, Athenaeum.nl en Samplekanon.

Kunstbeeld is een uitgave van Veen Media en verschijnt tien keer per jaar. Het onafhankelijke tijdschrift richt zich op hedendaagse en moderne kunst in binnen- en buitenland. Van Leeuwen: “Het is een eer Kunstbeeld te mogen leiden. Juist nu hedendaagse kunst harde klappen krijgt en op onbegrip stuit, is een toegankelijk en mooi kunsttijdschrift onmisbaar. Ik hoop dat we met Kunstbeeld nog veel meer kunstliefhebbers kunnen bereiken.”

De volgende editie van Kunstbeeld verschijnt op 10 mei 2013.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus