Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Excellence Award naar AllerhandeWoensdag 21 oktober zijn in het gebouw van MTV Networks de winnaars van de ‘Best of Customer Media’ vakprijs voor de beste Nederlandstalige customer media initiatieven bekend gemaakt. Allerhande ontving de Excellence Award.


De Best of Customer Media awards worden jaarlijks uitgereikt aan customer media cases die zich het voorafgaande jaar creatief, inhoudelijk, effectief en crossmediaal duidelijk hebben weten te onderscheiden. “Een award voor het beste interne medium én een oeuvreprijs, dat is een mooie bevestiging van ons constante streven naar topkwaliteit. We zijn bijzonder gelukkig met de lovende woorden van de jury,” aldus Alec Bergsma, algemeen directeur MediaPartners Group.

Uit het juryrapport over Allerhande: ‘De queen van het vak. En die mag best wel eens bekroond worden. Het blijft geweldig hoe klant en bureau dit A-merk onder de customer media jaar in jaar uit blijven uitgeven. Tot groot plezier van de lezers, de adverteerders en de jury. Met stip op één.’

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers