Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuw reismagazine over Zuid-AfrikaOp 2 maart verschijnt het eerste nummer van het kwartaalblad MZANZI - Reismagazine over Zuid-Afrika. De website gaat op 11 januari online, bij aanvang van de Vakantiebeurs.


MZANZI is een publicatie van Joburg Liaison, een onafhankelijke uitgever gevestigd in Johannesburg. Anders dan andere reisbladen over specifieke landen, wordt MZANZI gemaakt in het land zelf. De schrijvers zijn correspondenten voor Nederlandse dagbladen en tijdschriften (o.a. Trouw, NRC Handelsblad, Telegraaf, FD, GPD, Elsevier). Uitgever is Barbara van den Broek, hoofdredacteur is Rob Hartgers.

 

Het kwartaalblad en de website zijn gevuld met verhalen over de Zuid-Afrikaanse natuur en cultuur, de wijn en de keuken. Bij ieder nummer van MZANZI komt een stadsgids met aandacht voor  Kaapstad, Johannesburg en een derde, steeds wisselende stad. Ook wordt in ieder nummer aandacht besteedt aan een land in de regio.

 

Het kwartaalblad zal te koop zijn bij 950 verkooppunten (waaronder Bruna en AKO). De winkelprijs is €5,95. De advertentieacquisitie in Nederland wordt gedaan door het bureau Commercial Power.

 

Bron: Nederlands Media Nieuws

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus