Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

National Geographic Historia gelanceerdHet nieuwe magazine wordt gemaakt onder auspiciƫn van National Geographic en is geheel gewijd aan geschiedenis: inspirerend, educatief en met scherp oog voor kwaliteit.


Hoofdredacteur Aart Aarsbergen: ‘National Geographic-lezers hebben een grote interesse in geschiedenis. En veel mensen, van jong tot oud, vinden het nog heerlijk om in een papieren magazine te lezen en bladeren. Tegen de trend in lanceren we een nieuw, papieren tijdschrift: een mooi gemaakt en boeiend magazine over ons verleden.’


National Geographic Historia voert de lezer langs millennia menselijke geschiedenis. Politieke schermutselingen, maar ook culturele ontwikkelingen, kunst, wetenschap en het dagelijks leven krijgen de aandacht. Op basis van de verhalen van internationale experts en het overvloedige beeldmateriaal kan de lezer belangrijke gebeurtenissen herbeleven, exotische plekken verkennen en bijzondere mensen ontmoeten ­ van de vroege beschavingen tot de middeleeuwen en de moderne tijd. Het magazine verschijnt vier keer per jaar; het eerste nummer is vanaf 2 juli te koop.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers