Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Valkenburg adjunct-hoofdredacteur LuchtvaartnieuwsJannigje Valkenburg is deze week gestart als adjunct-hoofdredacteur van het Luchtvaartnieuws Magazine. Valkenburg gaat er voor zorgen dat het magazine zich verder ontwikkelt op de Nederlandse en Belgische markt zowel in print als digitaal magazine.


Jannigje Valkenburg heeft een achtergrond in de Nederlandse en Belgische luchtvaart- en reisindustrie. Zo is zij de afgelopen 15 jaar actief geweest voor de Star Alliance luchtvaartalliantie in de Benelux en heeft ze jarenlang het bestuur van de Board of Airline Representatives In the Netherlands (BARIN) ondersteund in zijn werk. Daarnaast heeft ze een op zakenreizen gericht magazine en andere uitgaven gemaakt.

 

Valkenburg is de tweede senior medewerker die in korte tijd aan de slag gaat voor de uitgever Reismedia. In maart startte Bob Rus, mede-oprichter van Otravo (Vliegtarieven.nl, Vliegtickets.nl , Vliegtickets.be en WTC.nl ) binnen Reismedia als strategisch directeur.

 

Directeur-eigenaar Rob Somsen over de komst van Jannigje Valkenburg: "De komst van Jannigje past goed bij de fase waar wij als bedrijf inzitten. We maken een sterke groei door en ontwikkelen nieuwe titels en diensten binnen de luchtvaart- en reisindustrie. Daarnaast kijk ik kritisch naar de kwaliteit van onze uitgaven. Dat kan wat mij betreft altijd beter en Jannigje kan met haar kennis, ervaring en netwerk zorgen voor deze kwalitatieve impuls van het Luchtvaartnieuws Magazine. Ik ben dan ook ongelofelijk blij dat ze deze verantwoordelijkheid binnen onze organisatie wil oppakken.

 

Valkenburg over haar rol binnen Reismedia: "Geen andere branche spreekt zo tot de verbeelding als de luchtvaart. Emoties wisselen elkaar snel af, zowel vóór als achter de schermen. Invloeden en gebeurtenissen hebben wereldwijde impact. Snelheid, creativiteit en innovaties bepalen het succes. Samenwerkingsverbanden zijn complex en veranderen continue. Concurrentie is hevig, maar ook relatief. Zoals overal waar mensen werken, wordt politiek bedreven. Betrokken partijen zijn velen en divers. Luchtvaart raakt ons allen op de een of andere manier en het verbindt ons. Op dit fantastische speelveld is Luchtvaartnieuws de uitblinker in snelle en integere verslaglegging. Ik vind het een geweldige uitdaging om binnen dit concept te mogen meedenken…ik heb er zin in!

 

Reismedia geeft diverse online- en printtitels uit voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast verschillende websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines en specials uit. Tevens worden er (zaken) reismagazines, nieuwsbrieven en bijdragen voor het intranet voor derden gemaakt. Reismedia organiseert events voor werkzoekenden, de Beroepenmarkt in op 2 november 2018, en samen met de Business Travel & Mobility Club de Business Travel & Mobility Conference en de verkiezing van ‘Corporate Travel Professional of the Year’, ‘Business Airline of the Year’, ‘Mobility Provider of the Year en ‘Travel Management Company of the Year’.

 

Bron: luchtvaartnieuws.nl

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers