Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Telegraaf breidt assortiment apps uitDe Telegraaf heeft gisteren twee mobiele applicaties (apps) voor de besturingssystemen van Nokia en Android gelanceerd. De apps bieden toegang tot het laatste nieuws van De Telegraaf.


De Telegraaf ontwikkelde de apps omdat deze een betere gebruikservaring bieden dan mobiele sites. De apps zijn helemaal afgestemd op de unieke kenmerken van de betreffende smartphones. Behalve smartphones zijn de apps ook geschikt voor tablets. De Android app draait bijvoorbeeld op de Galaxy Tab van Samsung. Patrick Loppé, Channel Manager Mobiel bij Telegraaf Media Nederland “De ervaring die we eerder opdeden met onze iPhone applicatie leert ons dat bezoekers met een app relatief meer nieuwsartikelen lezen dan op onze mobiele site”. De nieuwe applicaties zijn gratis te downloaden. Binnen enkele dagen volgt ook een app voor BlackBerry toestellen.

 

Al eerder lanceerde De Telegraaf apps voor iPhone, iPad, Windows 6.5 en Java. De iPhone app telt inmiddels meer dan 400.000 downloads. De Telegraaf HD iPad app is onlangs door Apple gekozen als beste iPad app in de categorie News & Magazines NL. Telegraaf.mobi is één van de grootste mobiele sites van Nederland. Per maand heeft deze site meer dan 600.000 unieke bezoekers en 40 miljoen pageviews. Meer informatie is te vinden op www.telegraaf.nl/mobiel.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers