Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe hoofdredacteur voor Columbus TravelNa dertien jaar lang het reismagazine Columbus Travel te hebben geleid, dragen oprichters Louise ten Have en Matthijs de Groot het hoofdredacteurschap over aan Mark Mackintosh.


Mark Mackintosh (41) is een oudgediende van Columbus Travel – hij is tien jaar lang adjunct-hoofdredacteur geweest voor het magazine en heeft het merk dan ook in zijn bloed zitten. “Of ik nog niet reismoe ben? Ben je gek!” zegt Mark. “Hoe meer ik reis, hoe meer ik besef hoeveel er nog te ontdekken valt. Een van de leukste dingen van deze droombaan is dan ook mijn agenda. Sla ik de maand september open, dan zie ik dat ik een week op jungle-expeditie naar gorilla’s en bosolifanten in Gabon mag gaan, en de week daarop een berg op het afgelegen eilandje São Tomé, midden in de Atlantische Oceaan, mag beklimmen."

 

De Columbus Travel-gelederen worden verder versterkt door Hanneke Heeren, die als uitgever verantwoordelijk wordt voor de algehele strategie van de titel, en Harm van Kessel, die als director online content de website van Columbus Travel zal aansturen.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus