Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanoma maakt FashionweekmagazineSanoma Uitgevers is voor de vierde keer partner van de Amsterdam International Fashion Week.


De redactie van Sanoma’s Grazia maakt opnieuw het speciale fashion magazine Frontrow, in samenwerking met de Fashion Week. Het mode-event vindt plaats van 10 tot en met 18 juli.
 
Tijdens de Fashion Week tonen gevestigde namen en nieuw talent hun allernieuwste collecties. In de glossy Frontrow vind je het officiële catwalk- en het openbare programma, interviews met ontwerpers en andere toonaangevende mensen uit de mode-industrie, fotoshoots en meer interessant modenieuws.

Frontrow wordt in oplage van 30.000 exemplaren verspreid bij de catwalklocaties op het Westergasterrein, maar ook op modevakbeurzen, musea, clubs, bioscopen, winkels en bij de abonnementenoplage van Grazia. Op zaterdag 17 juli sponsort Sanoma met Marie Claire het Zweedse label DAGMAR in samenwerking met Volvo en Grazia presenteert de ontwerper Daryl van Wouw. Sanoma’s Styletoday is de online reporter van de Fashion Week.

 

Bron: Reclameweek

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers