Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt eigen magazineDe RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt dit jaar een eigen magazine. Deze zomer komt een serie van vier edities uit die de fans op de hoogte houden met nieuws over de serie, de acteurs en hun personages.


Het eerste nummer van het GTST-magazine verschijnt op vrijdag 7 juli, de dag waarop RTL 4 de cliffhanger van de soap uitzendt. Tijdens de zomerstop verschijnt elke twee weken een nieuw nummer.

Het magazine bevat artikelen over GTST, interviews met de acteurs en reportages. De verhaallijn voor het nieuwe seizoen zal als een rode draad door de uitgaven heen lopen. "Er komt een feuilleton waarin mogelijk dingen uit de zomercliffhanger worden onthuld en spoilers van het nieuwe seizoen worden vrijgegeven", vertelt een woordvoerder van RTL.

Het magazine wordt gelanceerd om de fans verder mee te nemen in het verhaal tijdens de weken dat GTST niet op tv te zien is. "We hebben dat eerder gedaan met een GTST fan event, een app en een tv-programma. Dit seizoen doen we dat in de vorm van een eigen magazine," aldus de woordvoerder.

GTST-Magazine wordt gemaakt in samenwerking met RTL, EndemolShine Nederland en uitgever F&L Publishing Group en verschijnt in een oplage van 80.000 exemplaren.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers