Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sabine te Braake hoofdredacteur E52Het Eindhovense nieuwsplatform E52 heeft Sabine te Braake aangetrokken als hoofdredacteur. Zij wordt daarmee direct verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de redactionele koers.


Sabine te Braake is in Eindhoven vooral bekend als mede-oprichter van het magazine Mud. Daarnaast heeft ze voor haar eigen bedrijf, Teckel Communicatie, diverse andere opdrachtgevers. Een deel van dat werk blijft ze, naast E52, uitvoeren. Te Braake: “Deze opdracht is op mijn lijf geschreven: ik kan er mijn organisatietalent en creativiteit in kwijt. Het werkveld van E52 is fascinerend en daar draag ik graag een steentje aan bij.”

 

Voor Media52 BV, het bedrijf achter E52, is het een belangrijke stap in de verdere professionalisering. Oprichters Merien ten Houten en Bart Brouwers blijven als uitgevers van E52 en eigenaars van Media52 BV nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, maar zullen zich nu ook meer kunnen richten op de doorontwikkeling ervan. De koers van Media52 blijft gericht op media-initiatieven rond innovatie en de economie van innovatie.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers