Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vastgoedmarkt in nieuwe vormgevingVastgoedmarkt, medium voor de vastgoedprofessional, is geheel vernieuwd. Onlangs viel bij alle abonnees een nieuwsblad in een compleet nieuwe vormgeving in de bus.


Het verbeteren van de leesbaarheid en ordening voor de lezer zijn belangrijke doelstellingen. De vernieuwde Vastgoedmarkt biedt meer duiding, meer eigen onderzoek en verdieping. Decisionmakers krijgen meer ruimte om visies, trends en tegendraadse opinies te etaleren. Met het nieuwe concept sluit het nieuwsblad ook beter aan bij de website en dagelijkse e-mailnieuwsbrief. Het dagelijkse nieuws komt via de website en nieuwsbrief en duiding, verdieping, onderzoek en analyses via de krant.

 

Doordat de pagina’s ruimer zijn opgemaakt krijgen ze meer ‘lucht’. Zo is Vastgoedmarkt beter toegankelijk. De abonnees worden meer visueel ondersteund tijdens het lezen van de vernieuwde krant. Het gebruik van infographics, tabellen en grafieken helpen lezers om sneller overzicht te krijgen in marktinformatie. Verder vindt de lezer voortaan duidelijke verwijzingen naar de website en worden er tags per artikel gebruikt. Het aantal kolommen gaat van vier naar vijf. De aankeilers en inhoudsopgave zijn duidelijker weergegeven. Dat geldt ook voor de tabellen en grafieken.

 

Vastgoedmarkt bestaat uit krant, website, dagelijkse e-mailnieuwsbrief, data, tools en events. Vastgoedmarkt verschijnt maandelijks in een oplage van ruim 10.000 exemplaren en bereikt ruim 24.000 vastgoedprofessionals. De website kent maandelijks 50.000 bezoeken en 200.000 pageviews. De dagelijkse e-mailnieuwsbrief gaat naar ruim 3.000 beslissers.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers