Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

MYbusinessmedia breidt zoekmachinediensten uitVakbladuitgeverij MYbusinessmedia introduceert een breed pakket marketingdiensten waarmee adverteerders beter scoren in zoekmachines.


MYbusinessmedia wil haar klanten beter en breder ondersteunen bij het halen van hun internetdoelstellingen. ‘Gevonden worden tussen miljoenen internetpagina's  is geen kunst, maar een wetenschap’, meent Pascal van Sluijs, directeur MYbusinessmedia.

Behalve op de traditionele advertentiemogelijkheden richt MYbusinessmedia - als eerste speler in de markt voor crossmediaal uitgeven - zich steeds meer op de online vindbaarheid van haar adverteerders. Na een quick scan volgt een advies welke instrumenten worden ingezet om door de juiste doelgroepen gevonden te worden.  ‘Zeker in het MKB is hier veel behoefte aan’, licht Pascal van Sluijs toe. ‘Voor ons is de vandaag aangekondigde vervolgstap van online marketingdiensten en adviezen dan ook logisch. We spelen hiermee in op de vraag van deze groep adverteerders.’

Met 32 marktleidende titels en 37 websites is MYbusinessmedia de vierde vakbladuitgeverij van Nederland. In de afgelopen jaren is de markt voor online marketingdiensten als één van de weinige mediasectoren stevig blijven groeien. Op deze marktontwikkeling heeft MYbusinessmedia tijdig ingespeeld. Haar dienstverlening voor adverteerders werd verbreed, volgens het reeds bestaande motto 'Online First'.

‘Door onze marktleidende websites goed vindbaar te maken in Google is de afgelopen jaren het aantal bezoekers en de inkomsten uit online advertenties flink gestegen. Inmiddels zijn onze websites een autoriteit in hun branches. De redactionele content en expertise hebben we vertaald naar geoptimaliseerde bedrijfsuitingen, bijvoorbeeld 'mini-sites', voor adverteerders. Nu is het tijd voor de volgende stap: internetadvies en marketingdiensten voor zoekmachines’, aldus Van Sluijs.

 

Bron: Reclameweek.nl/MYbusinessmedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers