Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Eisma neemt vakbladen Basta Publishers overEisma Media Groep bv heeft de uitgeefactiviteiten van de cluster Logistiek van Basta Publishers bv te Doetinchem overgenomen.


Het gaat om de volgende 3 print- en online uitgaven: Logistiek Totaal, vakblad voor managers in de interne logistiek, Verpakking Totaal, vakblad voor managers die binnen het logistieke proces verantwoordelijk zijn voor het verpakken van goederen, en  Transport Totaal, vakblad voor managers die verantwoordelijk zijn voor het verzenden en vervoeren van goederen. De logistiek cluster zal worden ondergebracht bij de werkmaatschappij Eisma Industrialmedia bv te Doetinchem waar onder andere de industrievakbladen Aandrijftechniek en Recycling Magazine Benelux en mobiliteitvakbladen Truck & Transport Management en Bestelauto worden uitgegeven. Met de aankoop gaan 4 medewerkers en de groep freelancers mee over.

 

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Deze acquisitie is een complementaire versterking van onze industrie en mobiliteit portfolio.  De titels zijn sterke merken gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers