Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Beauty Wellness Magazine

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Wateringweg 129
2031 EG Haarlem
www.spoorenpartners.nl
www.beautywellness-magazine.nl

Oplage: 2750


Redactie:
redactie@beautywellness-magazine.nl
023-5714745

Advertentieverkoop:
info@bureauvanvliet.com
023-5714745


Door: Jeroen de Blaauw, uitgever

Beauty Wellness Magazine, vakglossy voor specialisten in de uiterlijke verzorgingsbranche.


Redactionele formule

De redactionele formule berust op  een mix van human interest, lifestyle en trends. Beauty Wellness Magazine is een onafhankelijk glossy tijdschrift voor professionals in de beautybranche.

 

Het magazine verschijnt zes keer per jaar en biedt een overkoepelende visie op de ontwikkelingen binnen het totale vakgebied. De formule bestaat uit een uitgebalanceerde mix aan inspirerende artikelen, (inter)nationale trends, boeiende achtergrondverhalen en interessante reportages. Er is een belangrijke rol weggelegd voor brancheontwikkelingen, de nieuwste producten, stap-voor-stap-technieken en handige tips over het gebruik van beauty tools in de salon. Praktische tips en adviezen ten behoeve van marketing en fiscale zaken geven de zelfstandige vakspecialist ideeën en handvaten voor de ontwikkeling van  zijn/haar eigen onderneming. Invloeden als schoonheidsverzorging, wellness, visagie en massagetechnieken vormen de pijlers van dit glossy vaktijdschrift. Beauty Wellness Magazine geeft antwoord en inzicht in de beautybranche met heldere, toegankelijke artikelen.

 

Waarom Beauty Wellness Magazine?

Voor de adverteerder biedt het tijdschrift een neutraal umfeld om de aandacht te vestigen op producten en diensten. Wij bieden een  modern product met een actieve redactie, die bovenop de laatste trends zit. Daarnaast hebben wij persoonlijke aandacht voor de adverteerder. Door de compacte organisatie van de uitgeverij zijn er  ook voor een klein budget en startende bedrijven volop mogelijkheden. We kunnen zeer flexibel inspringen op activiteiten in en behoeften van de branche. Een ander belangrijk aspect is een eerlijke, lage prijs voor adverteren in een landelijk vakmedium.

 

Wie leest Beauty Wellness Magazine?

De lezersgroep bestaat uit Nederlandse en Vlaamse beauty professionals, werkzaam in zowel schoonheidssalons als in wellnesscentra, spa’s en sauna’s. Daarnaast wordt Beauty Wellness Magazine gelezen door omliggende doelgroepen vanuit de voetverzorging en de nagelverzorging. Het tijdschrift wordt verspreid op basis van abonnementen, aangevuld met een wisselverspreiding onder relevante bedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Beauty Wellness Magazine wil je niet missen!

Beauty Wellness Magazine boeit lezers en houdt hen op de hoogte van de laatste trends en actualiteiten in hun vakgebied. De uitgebalanceerde redactionele mix en een prettige verschijningsfrequentie van zesmaal per jaar houden de aandacht van de lezer vast. Dankzij de combinatie van een brede redactionele inhoud met veel focuspunten is deze snelgroeiende vakglossy een kans die je niet kunt laten liggen!

 

 

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus