Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Oostenrijk Magazine

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Virtùmedia
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Postbus 595
3700 AN Zeist
www.virtumedia.nl
www.oostenrijkmagazine.nl

Oplage: 15000


Hoofdredacteur:
Mw. E. Nobis

Redactie:
info@oostenrijkmagazine.nl
030-6920677

Advertentieverkoop:
sales@oostenrijkmagazine.nl
030-6920677


Door: Frits Roest, uitgever

Oostenrijk Magazine is hét lifestyleblad over vakantie vieren in Oostenrijk. Niet alleen het traditionele Oostenrijk van wintersport, bergen, Sisi en Schnitzel komt aan bod, maar ook de moderne kanten en de verrassende veelzijdigheid van dit populaire vakantieland. Oostenrijk Magazine verschijnt vijf keer per jaar.


Formule

De redactionele formule van het tijdschrift omvat de thema’s reizen, mensen, eten & drinken, lifestyle, cultuur & design. Het blad brengt reportages over het unieke karakter van de verschillende regio’s en steden, inclusief in de praktijk geteste tips en adressen voor een verblijf in Oostenrijk. Het laat de lezers kennis maken met uitgebreide culturele aanbod in Oostenrijk, met klassiek en modern design uit het Alpenland én met de Oostenrijkse lifestyle: van bergontbijt tot minibreaks in een van de fantastische, moderne wellnesscentra. In interviews komen bijzondere Oostenrijkers en Nederlanders aan het woord. En er is veel aandacht voor eten en drinken: met een wijnrubriek en recepten voor traditionele Oostenrijkse gerechten en regionale specialiteiten. Ook worden in elke editie Oostenrijkse smaakmakers voorgesteld: topkoks die werken met verse, lokale producten en die een moderne, spannende interpretatie geven aan de traditionele keuken.

 

USP's

Oostenrijk Magazine is dé autoriteit op het gebied van vakantie vieren in Oostenrijk, gemaakt door een redactie die het land door en door kent. Oostenrijk Magazine biedt haar lezers informatie die verrassend, betrouwbaar en relevant is. Het tijdschrift vult een lacune in het schap met reisbladen, want Oostenrijk is na Duitsland, Frankrijk, Spanje en België het land waar de meeste Nederlanders hun vakantie doorbrengen. Zeker niet alleen in de winter: steeds vaker is Oostenrijk (ook) de favoriete zomerbestemming.

 

Doelgroep

De doelgroep van Oostenrijk Magazine zijn hoogopgeleide mannen en vrouwen vanaf dertig jaar, geïnteresseerd in natuur, cultuur, gastronomie en wellness. Oostenrijk is hun ideale vakantieland, juist omdat cultuur en natuur, stad en platteland hier op een steenworp afstand van elkaar liggen en je desgewenst meer vakanties in één kunt hebben. Een deel van hen beschouwt Oostenrijk zelfs als een tweede vaderland en heeft (of zoekt) een (vakantie)woning in het land.

 

Waarom de doelgroep niet zonder kan

Oostenrijk Magazine is hét blad voor iedereen die geniet van schitterende natuur, een groot cultureel aanbod, fantastisch eten & drinken, rijke tradities & vernieuwend design. Met Oostenrijk Magazine is je volgende vakantie altijd dichtbij.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers