Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Friends in Business

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Made in Rotterdam
Stadionweg 41-43
3077 AS Rotterdam
www.madeinrttrdm.nl
friendsinbusiness.nl

Oplage: 20000
Eerste nummer: 01-10-1987


Hoofdredacteur:
Dhr. F. Vijg

Redactie:
info@friendsinbusiness.nl
010-2854666

Advertentieverkoop:
010-2854666


Door: Bas Pronk, hoofdredacteur

Friends in Business is een onafhankelijk crossmediaal platform, een begrip in ondernemend Rotterdam.


Redactionele formule

Het zakelijk magazine kent een rijke historie. In 1987 zag het eerste magazine het levenslicht. Ruim 25 jaar later verschijnt het magazine nog steeds. Het medium is onderdeel geworden van het platform Friends in Business: friendsinbusiness.nl, een dynamische ontmoetingsplek voor ondernemers, politici, bestuurders en andere professionals.

 

In 2013 wordt Friends in Business verrijkt met nieuwe vaste  katernen. In Top in Town leest u over het beste wat de stad te bieden heeft op het gebied van o.a. kunst, cultuur, shoppen, lifestyle en culinair.  Aansprekende interviews met vrouwelijke ondernemers, bestuurders en managers kunt u vinden in het katern Ladies in Business.

Friends in Business, online en offline, wordt geproduceerd met de redactionele formule die een kwart eeuw geleden na oprichting nog fier overeind staat. Ook nu nog geldt: de focus op het zakelijk leven in de regio Rotterdam Rijnmond, met een centrale rol voor het persoonlijke aspect. Friends in Business doet ook online wat de titel al sinds 1987 belooft.

 

Doelgroep

Friends in Business wordt verzonden naar abonnees en aan 7.500 bedrijfs-directeuren in Groot Rotterdam, B&W Rotterdam, gemeenteraadsleden, politici, hoofden van diensten Gemeente Rotterdam, Havenverenigingen, Businessclubs, Erasmus Universiteit, TU Delft,  business managers, politici, ambassades evenals naar de adverteerders. Daarnaast ligt Friends in Business op ruim 2.200 leestafels in de regio Rotterdam.

 

De lezers van Friends in Business zijn geïnteresseerd in ondernemen in de breedste zin van het woord in de regio Groot Rotterdam. De Friends in Business-lezers zijn hoog opgeleid, hebben een actief sociaal leven, zijn koopkrachtig en houden van de stad. De gemiddelde leeftijd van de lezers ligt tussen de 35 en 55 jaar.
 

Online

Friends in Business maakt gebruik van de Content Share Service. Alle opgemaakte artikelen vrij beschikbaar voor distributie. Op friendsinbusiness.nl publiceren we de artikelen uit het magazine. Via de site zijn ze te delen op sociale media als Twitter, Facebook en LinkedIn of  te downloaden voor publicatie via de eigen kanalen.

 

Samenwerking

 

Friends in Business heeft een samenwerking met het CHIO Rotterdam, Rotterdam Topsport, Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Gemeentearchief Rotterdam, Havenverenigingen en diverse Businessclubs in de regio.

 


 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers