Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

WineLife

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Oseberg Publishing
De Trompet 1600
1967 DB Heemskerk
www.winelife.nl

Oplage: 11000


Hoofdredacteur:
Mw. P. Houweling

Redactie:
redactie@winelife.nl
0251-670189

Advertentieverkoop:
sales@oseberg.nl
0251-670189


Door: Mieke van Londen, Commercieel manager

WINELIFE. Tijdschrift voor wijnliefhebbers. Een gevarieerd, lichtvoetig tijdschrift dat prikkelt en ontspant – want wijn ontspant, zelfs als je er alleen maar over léést. WINELIFE wil bereiken dat de lezer (nog) meer weet over wijn en daardoor (nog) meer geniet van een goed glas.


Redactionele formule

WINELIFE is het eerste glossy consumententijdschrift over wijn in Nederland en schrijft elke 2 maanden over de dingen die het leven tot een feest maken. De lekkerste wijnspijs-combinaties bijvoorbeeld. Van lezers én chef-koks. Verre wijnreizen, of verrassende vondsten dicht bij huis. Diepgaande interviews en bijzondere portretten van (inter)nationale wijnliefhebbers. Literaire pareltjes, columns en fijne lezersaanbiedingen. Altijd staat genieten van een goed glas wijn centraal.
WINELIFE wordt gemaakt door fo­tografen, illustratoren, columnisten, jour­nalisten en literaire auteurs uit binnen- en buitenland.

De redactionele pijlers: WINE+NEWS, WINE+DINE, WINE+PEOPLE, WINE+TRAVEL, WINE+FINANCE, WINE+LEISURE, WINE+ART.

USP's

  • WINELIFE is een rijk geïllustreerd magazine.
  • De fotografie is sfeervol en straalt een lekker gevoel uit.
  • De vormgeving geeft de kernwaarden van het magazine weer: stijlvol, herkenbaar en verrassend, inspirerend en toegankelijk.


Doelgroep
WINELIFE is een tijdschrift voor iedereen die van wijn houdt. Hoogopgeleide, ondernemende mannen en vrouwen die bewust genieten van het leven. Ze bevinden zich in de hogere welstandsklassen (1 en 2), zijn trendbewust en naast wijn ondermeer geïnteresseerd in cultuur, literatuur en reizen.
 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan? 
Wijn is in. Wijn is genieten. Een lekker glas wijn is ook betaalbaar geworden. De groep wijndrinkers wordt steeds groter. Door het grote aanbod is het wel belangrijk iets van wijn te weten. Welke wijn past bij Thais (Alsace), kan ik mijn schoonvader een Australische wijn voorzetten (absoluut!).

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus