Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Dentista

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Dentista Media
Molenstraat 3c
7437 AH Bathmen
Postbus 62
7437 ZH Bathmen
www.dentista-magazine.nl

Oplage: 7150


Hoofdredacteur:
Dhr. I. Alink

Redactie:
ilko@dentista-magazine.nl

Advertentieverkoop:
info@dentista-magazine.nl


Door: Ilko Alink, hoofdredacteur

Dentista is een modern magazine voor het hele tandheelkundig team; tandarts, mondhygiƫnist, assistent en praktijkmanager. Het magazine sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde waarin taakdifferentiatie, feminisering, deeltijdwerk en werken in dienstverband leiden tot meer samenwerking binnen grotere teams.


 

Dentista laat zien wat de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde inhouden, biedt een kijkje binnen andere teams en biedt tips and tricks die de doelgroep direct in de praktijk kan toepassen. Daarnaast informeert Dentista over onderwerpen als kwaliteit, marketing en communicatie. Dit alles in een moderne eigentijdse vormgeving die past bij de praktijk van vandaag.

 

Het blad wordt zes keer per jaar verspreid onder tandarts- en mondhygiënistenpraktijken in Nederland, in een oplage van 7.500 exemplaren. Dentista bereikt met één titel bijna alle disciplines binnen de mondzorg.

 

Dentista is een uitgave van Dentista Media, opgericht door Ilko Alink, Joan Koele en Lies Ligtvoet. Alink en Koele waren eerder als marketeer en uitgever betrokken bij tandheelkundige titels als Tandartspraktijk, Standby en Dentz. Ligtvoet is directeur van Dental Best Practice, een congresbureau dat tandheelkundige na- en bijscholingen organiseert.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus