Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

FIRE&FOOD

Uit het Handboek Nederlandse Pers
FoodMediair
Vlamoven 34
6826 TN Arnhem
www.foodmediair.nl
www.fire-food.nl

Oplage: 15000


Hoofdredacteur:
Mw. B. Schlosser-Dijkstra

Redactie:
redactie@fire-food.nl
026-8445993

Advertentieverkoop:
adverteren@fire-food.nl
026-8445993


Door: Barbara Schlosser-Dijkstra, hoofdredacteur

Het grill- en barbecuemagazine FIRE&FOOD is het eerste magazine in Nederland wat zich volledig richt op het buiten koken en eten. En dit doen we 365 dagen per jaar. Maar liefst 84’s pagina’s vol recepten, tips & tricks en achtergrondverhalen over de barbecue.


Redactionele formule en doelgroep

Het lifestyle-magazine voor mensen die genieten van het leven en het liefst hun vrije tijd buiten doorbrengen met familie en vrienden. Barbecueën is met deze levensstijl onlosmakelijk verbonden. FIRE&FOOD verschijnt al 9 jaar in Duitsland en is vanaf 2011 verkrijgbaar in Nederland en België.  Het magazine verschijnt 3 keer per jaar waarvan 1 online editie met een oplage van 20.000 stuks.

 

Het magazine laat de mooiste facetten van het ‘buitenleven’ zien en informeert de lezer over de nieuwste trends van de Europese grill- en barbecuescene. Achtergrond informatie, inspirerende recepten, handige tips, informatieve onderwerpen vormen de basis voor een mooi aantrekkelijk magazine. FIRE&FOOD biedt de lezer een compleet overzicht van de nieuwste barbecues. Dit geeft de lezer een goed naslagwerk wat hem helpt bij het kiezen van de juiste barbecue. De lezer van FIRE&FOOD is de hobby griller die thuis eens wat anders wil bereiden op de barbecue dan de standaard worst of hamburger, maar ook de professional uit de levensmiddelenbranche, catering en gastronomie.

 

FIRE&FOOD uitgegeven door FoodMediair. Het magazine ligt bij diverse slagers, barbecuebedrijven en wordt vanaf 2013 in diverse boekhandels en retailkanalen verspreid. Ook is FIRE&FOOD verkrijgbaar in abonnementsvorm.

 

USP's

  • Tips om nog beter te grillen en te barbecueën, 365 dagen per jaar
  • Heel veel lekkere recepten voor buiten koken
  • Testen van barbecueapparatuur en barbecues
  • Overzicht van de nieuwste barbecues van het seizoen

 

Waarom de doelgroep niet zonder kan

Het eerste magazine in Nederland helemaal gericht op buiten koken, barbecueën en eten!

 

Voorbeelden van adverteerders

Barbecueproducenten, food- en nonfood producenten, barbecuewinkels

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers