MediaMakers » |
FIRE&FOOD |
||||
FoodMediair Vlamoven 34 6826 TN Arnhem www.foodmediair.nl www.fire-food.nl Oplage: 15000 Hoofdredacteur: Mw. B. Schlosser-Dijkstra Redactie: redactie@fire-food.nl 026-8445993 Advertentieverkoop: adverteren@fire-food.nl 026-8445993 |
Door: Barbara Schlosser-Dijkstra, hoofdredacteur Het grill- en barbecuemagazine FIRE&FOOD is het eerste magazine in Nederland wat zich volledig richt op het buiten koken en eten. En dit doen we 365 dagen per jaar. Maar liefst 84’s pagina’s vol recepten, tips & tricks en achtergrondverhalen over de barbecue. Redactionele formule en doelgroep Het lifestyle-magazine voor mensen die genieten van het leven en het liefst hun vrije tijd buiten doorbrengen met familie en vrienden. Barbecueën is met deze levensstijl onlosmakelijk verbonden. FIRE&FOOD verschijnt al 9 jaar in Duitsland en is vanaf 2011 verkrijgbaar in Nederland en België. Het magazine verschijnt 3 keer per jaar waarvan 1 online editie met een oplage van 20.000 stuks.
Het magazine laat de mooiste facetten van het ‘buitenleven’ zien en informeert de lezer over de nieuwste trends van de Europese grill- en barbecuescene. Achtergrond informatie, inspirerende recepten, handige tips, informatieve onderwerpen vormen de basis voor een mooi aantrekkelijk magazine. FIRE&FOOD biedt de lezer een compleet overzicht van de nieuwste barbecues. Dit geeft de lezer een goed naslagwerk wat hem helpt bij het kiezen van de juiste barbecue. De lezer van FIRE&FOOD is de hobby griller die thuis eens wat anders wil bereiden op de barbecue dan de standaard worst of hamburger, maar ook de professional uit de levensmiddelenbranche, catering en gastronomie.
FIRE&FOOD uitgegeven door FoodMediair. Het magazine ligt bij diverse slagers, barbecuebedrijven en wordt vanaf 2013 in diverse boekhandels en retailkanalen verspreid. Ook is FIRE&FOOD verkrijgbaar in abonnementsvorm.
USP's
Waarom de doelgroep niet zonder kan Het eerste magazine in Nederland helemaal gericht op buiten koken, barbecueën en eten!
Voorbeelden van adverteerders Barbecueproducenten, food- en nonfood producenten, barbecuewinkels
|