Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

koffieTcacao

Uit het Handboek Nederlandse Pers
koffieTcacao B.V.
Goudsesingel 136
3011 KD Rotterdam
www.koffietcacao.nl

Oplage: 8000


Redactie:
redactie@koffietcacao.nl

Advertentieverkoop:
info@koffietcacao.nl


Door: Marc Kluijver, uitgever

Een lifestyle magazine voor thuisbarista’s, chocoholics, liefhebbers van échte thee, enthousiaste thuisbakkers en professionals. Voor mensen die bewust met eten en drinken bezig zijn en gaan voor pure kwaliteit en smaak.


De mens evolueert van 'pads' naar verse bonen, theezakjes zijn ouderwets en de 'gewone' reep chocolade is uit. KTC magazine is een lifestyle magazine in de breedste zin van het woord want kwaliteit en smaak beperken zich niet enkel tot eten en drinken. Het magazine is uniek, heeft lef en geeft pure producten de eigentijdse aandacht die ze verdienen.

 

KoffieTcacao magazine is een uitgave van 2mm producties. Na vijf jaar lang op lokaal niveau bezig te zijn met het uitgeven van magazines en kranten vond Marc Kluijver (30) dat het tijd was voor iets groters. Een enorm opkomende koffie-, thee- en cacaomarkt, vrienden met een eigen koffiezaak en eindeloos veel ideeën plus zijn horeca-achtergrond zorgden voor de start van dit avontuur.

 

Marc Kluijver: “We brengen niet het soort magazine dat je gewend bent. “Dat klinkt als het zoveelste marketing verhaal”, hoor ik je denken! Oké, dan ben je onze doelgroep. Let the contents speak for themselves… Met koffieTcacao brengen we je reisverhalen, recepten, citytrips, columns, interviews en nuttige informatie over Koffie, Thee en Cacao omdat het jou én ons interesseert”.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers