Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Gers! magazine

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Carenza*
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
www.carenza.nl
gersrotterdam.nl

Oplage: 20000


Hoofdredacteur:
Dhr. S. Grip

Redactie:
info@gersrotterdam.nl
010-3075612

Advertentieverkoop:
info@gersrotterdam.nl
010-3075612


Door: Serga van Roon, eindredacteur

Gers! magazine is een stadsglossy voor Rotterdam en omstreken. Gers! richt het spotlicht op muziek, mode, architectuur, bekende Rotterdammers, caf├ęs, musea, straatmuzikanten, dance: kortom op al wat de Maasstad te bieden heeft.


 

Redactionele formule

Gers! magazine richt zich op iedereen die affiniteit heeft met de stad. Het magazine verschijnt sinds november 2012 vier keer per jaar in Rotterdam en omstreken.

 

Gers!

Gers! magazine vormt 118 pagina’s lang een inspirerende mix van lifestyle, nieuws, langere interviews, bijzondere architectuur, inspirerende ondernemers en bijzondere horeca. Daarbij is zowel aandacht voor Rotterdamse klassiekers als inspirerende nieuwkomers.

 

Bijzonder verhaal

Gers Magazine is ‘Rotterdam op zijn best’. Dat was ook het idee van de oprichters van Gers!, drie ambitieuze Rotterdammers, die meer aandacht wilden voor alles wat de stad zo mooi en bruisend maakt. Gers! magazine is hun cadeautje aan de stad. Het is ook het cadeautje van alle journalisten, fotografen en illustratoren die Gers! magazine volledig belangeloos maken. Gers! magazine heeft dan ook geen winstoogmerk: elke verdiende euro wordt teruggestopt in het blad. Met recht een glossy voor en door Rotterdammers dus, waar iedereen een steentje aan bijdraagt.

 

Verspreiding

Gers! magazine wordt gratis verspreid over alle Rotterdamse cafés, restaurants, winkels, musea, etc. Daarnaast kunnen lezers voor € 15,- worden, ze krijgen hun magazine opgestuurd.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers