Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Z.O.Z. (Zie Oud Zuid)

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Zuid Media
Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam
www.zuid-media.nl
www.zieoudzuid.nl

Oplage: 10000


Hoofdredacteur:
Mw. R. Bijen

Redactie:
info@zieoudzuid.nl
020-2182251

Advertentieverkoop:
info@zuid-media.nl
020-8203977


Door: Karin Starreveld, hoofdredacteur

Magazine Z.O.Z. is dé gratis wijkglossy voor de trendzettende wijk Amsterdam Zuid. Het magazine informeert Zuid met veel passie over de buurt. Onderwerpen als cultuur, uitgaan en lifestyle, maar ook colums, tips en weetjes komen uitgebreid aan bod.


Redactionele formule

Op vaste distributiepunten in de wijken Oud-Zuid, Rivierenbuurt, Gelderlandplein en de Zuidas kunt u het magazine elke 1e van de maand gratis meenemen. Denk aan hotels, cafés, restaurants, winkels, sportclubs, bibliotheken, musea en stadsdeelkantoren. Het handzame A5+ formaat zorgt ervoor dat het magazine makkelijk mee te nemen is. Elke maand hebben wij een bekende Nederlander op de cover die in Zuid woont. In een uniek interview vertelt hij of zij over het leven in Zuid. Daarbij drinkt Tatum Dagelet maandelijks een kopje thee bij een interessant persoon uit Zuid. De column van Emma Peper is inmiddels een beruchte en de agenda staat vol tips en weetjes over evenementen en  uitgaansgelegenheden in de buurt. In de rubriek Zie Onze Zaak komen verschillende ondernemers aan het woord. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de bezoekers van Zuid is Z.O.Z. een uniek informerend medium!

 

USP’s

De verhalen en reportages in Z.O.Z. zijn helder geschreven en daardoor is het een toegankelijk magazine voor iedereen. Door de aanwezigheid van restaurant-, winkel-, en hoteltips is het ook voor bewoners buiten Zuid een interessant magazine.

 

Doelgroep

Hoog opgeleide mannen en vrouwen met allerlei soorten gezinssamenstellingen, in de leeftijd van 25 tot 54 jaar en met een bovengemiddeld vrij besteedbaar inkomen.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan

Het magazine informeert de doelgroep op zo’n unieke wijze dat zij iedere maand weer nieuwsgierig zijn naar de inhoud van Z.O.Z. Door de diversiteit aan rubrieken blijft iedere uitgave inspirerend!

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus