Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

MjamTaart Zoet Magazine

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Scala Crossmedia
Maanlander 14h
3824 MP Amersfoort
Postbus 38
3800 AA Amersfoort
scalacrossmedia.nl
www.mjamtaart.com

Oplage: 13000


Hoofdredacteur:
Mw. P. van Buuren-Schothorst

Redactie:
mjamtaart@scalacrossmedia.nl
033-4892900

Advertentieverkoop:
info@medialijn.nl
0314-763735


Door: Evelien Keijer, redacteur

In Nederland en België nemen we meestal genoegen met een lekkere maar saaie vlaai of wordt er een overheerlijke, dat wel, appeltaart gebakken. Maar om een appeltaart nou “mooi” te noemen? Tijd dus om de creativiteit in de keuken eens flink te prikkelen!


 

Een mooie taart is een kunstwerk en een lust voor het oog. Met al een klein beetje kennis van de basistechnieken kan iedereen een geweldig exemplaar tevoorschijn toveren. Voor alle lekkerbekken die proeven met hun ogen is er nu MjamTaart!©.

 

Redactionele formule

MjamTaart! is een glossy publiekstijdschrift dat 4x per jaar inspireert en motiveert tot het decoreren van taarten en ander gebak. Met duidelijke stap-voor-stap foto’s en originele ontwerpen geeft het voor ieder seizoen leuke ideeën die je gewoon MOET uit proberen.

Liefhebbers van marsepein en suikergoed zullen dit magazine niet kunnen laten liggen en zelf aan de slag willen gaan bij het zien van al dat moois.

 

USP’s

MjamTaart! leest makkelijk weg, geeft inspiratie voor de allereerste beginner, maar ook voor de meer geoefende suikerartiest en laat met duidelijke stap-voor-stap foto’s zien hoe je zelf een mooie taart kunt maken. MjamTaart! wordt zowel in België als Nederland gelezen.

 

Doelgroep

MjamTaart! richt zich op iedereen die houdt van mooi gebak. De grootste groep lezers is Nederlands of Belgisch, bevindt zich tussen de 20 en 40 jaar, is vrouw en heeft één of meer kinderen.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan?

Taartdecoratie is verslavend en alles wat met deze hobby te maken heeft werkt als een drug. Wie de eerste MjamTaart! heeft gelezen, wacht nu al met smart op de volgende.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus