Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanoma komt met iPad App ChallengeMet de iPad App Challenge roept Sanoma Digital iedereen met een creatieve geest op mee te denken over de mogelijkheden van apps voor de iPad.


Sanoma wil op deze manier de grenzen van dit nieuwe medium aftasten. De ideeën voor de iPad App Challenge kunnen tot donderdag 16 september worden ingezonden via de website www.sanomadigital.nl/ipadappchallenge. 5.000 euro valt er te winnen. Mocht Sanoma het idee ook echt willen gaan ontwikkelen dan zit er nog eens een prijs ter waarde van 5.000 euro aan vast.

 

Joris van Heukelom, Director Digital Publishing Sanoma Digital: "De iPad en multi-touch browsen in het algemeen, gaat de hele internetindustrie opnieuw een sterke stimulans geven. Rijkere mediacontent en scherper uitgekristalliseerde functionaliteiten gaan samen met dit nieuwe toestel en trekken weer andere adverteerders aan. Hier komt logischerwijs erg veel creativiteit bij kijken. Daarom nemen we met de iPad App Challenge met plezier het initiatief om kennis te delen en een platform te bieden voor frisse nieuwe ideeën betreffende dit nieuwe device."

De genomineerden presenteren hun idee op event Picnic op donderdag 23 september. Daar wordt in een middagsessie voluit gesproken over de iPad. Onder andere worden daar de eerste resultaten van de NU.nl iPad app gedeeld.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers