Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Brigitte Speekman hoofdredacteur NouveauSanoma Media heeft Brigitte Speekman benoemd tot hoofdredacteur van Nouveau. Zij volgt per 1 augustus huidig hoofdredacteur Tineke Verhoeven op, die een rol zal gaan spelen in de integratie van de hippische bladen binnen Sanoma Media.


Brigitte Speekman, die in 1980 haar modeopleiding aan de Rietveld Academie afrondde, vervulde al diverse functies binnen Sanoma. Ze was onder andere stylist bij Viva, Libelle en ariadne en chef mode/beauty bij Yes en Viva. De laatste negen jaar was ze hoofdredacteur van ariadne at Home.

Sanne Visser, uitgever glossy’s Sanoma Media: “Ik ben ontzettend blij met Brigitte als nieuwe hoofdredacteur van Nouveau. Brigitte brengt heel veel ervaring met zich mee, als hoofdredacteur van een zeer succesvol woonblad met vele merkextensies, maar ook met haar achtergrond in de modewereld. Nouveau bestaat al 25 jaar en ik weet zeker dat Brigitte deze parel binnen de glossy’s van Sanoma Media nog meer glans gaat geven.”

Brigitte Speekman: “Na een fantastische tijd bij ariadne at Home keer ik terug bij mijn andere liefdes: mode, beauty, reizen en cultuur. Nouveau is altijd een grote wens geweest. Ik zie er naar uit om, samen met de redactie, het merk en de uitstraling van deze glossy verder te ontwikkelen.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers