Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanne Visser MD bij Mood for MagazinesMood for Magazines, bekend van het magazine LINDA., heeft Sanne Visser (39), nu uitgever Glossy's van Sanoma Media, benoemd tot Managing Director.


Ze volgt Lisette Heemskerk op die bij SBS als Chief Marketing en Strategy Officer aan de slag gaat. Visser start op 3 september in haar nieuwe functie bij de uitgeverij, een dochteronderneming van Sanoma Media.

 

Sanne Visser: “Mood for Magazines is een zeer succesvolle uitgeverij met LINDA. en alle spin-offs zoals LINDA.wonen, LINDA.meiden en LINDA.mode. Na vier jaar de Glossy's van Sanoma Media geleid te hebben, ben ik verslaafd geraakt aan de glamour, grandeur en passie voor bladen die bij de glossywereld horen. Om dan nu bij de grootste glossy LINDA. mijn ervaring te mogen inzetten, vind ik echt een kers op de taart.”

 

Henk Scheenstra, COO Print Sanoma Media over de overstap van Sanne Visser: “Sanne heeft vier jaar de Glossy's geleid. Dat deed zij zeer gedreven en met passie voor de Glossy's en haar team. Het Glossy portfolio is onder haar leiding verder uitgebouwd, met de Mercur voor tijdschrift van het jaar voor Grazia als prachtige bekroning. We nemen afscheid van Sanne Visser als uitgever van de Glossy's en verwelkomen Sanne weer in haar nieuwe rol als Managing Director van Mood for Magazines, ons dochterbedrijf. In Nederland is LINDA. al 9 jaar een van de allersterkste glossy vrouwenmerken, ik wens haar veel succes bij Mood om het merk Linda verder uit te bouwen."

 

Sanne Visser komt van Sanoma Media waar ze de laatste jaren als uitgever Glossy's verantwoordelijk was voor de merken Grazia, Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Nouveau, By Danie en Fab. Daarvoor was ze bij de Telegraaf Tijdschriften Groep uitgever van de vrouwenbladen.

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus