Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Computerblad PC-Active overgenomen door HCCHCC wordt de nieuwe eigenaar van het computerblad PC-Active. Deze mogelijkheid ontstond door het faillissement van het bedrijf dat het blad eerder exploiteerde.


Volgens Arda Gerkens, directeur van HCC, voorziet het blad in hoge mate in de informatiebehoefte van de leden van HCC: “Ik ben ervan overtuigd dat we met PC-Active een zeer belangrijk element toevoegen aan het lidmaatschap van HCC!”

 

PC-Active is een informatief tijdschrift met workshops, achtergrondartikelen en inzichten in de digitale wereld. Redacteuren die tot nu toe een belangrijke rol hebben gespeeld bij PC-Active zullen dat blijven doen. Het blad wordt uitgebreid met actuele informatie uit en over HCC.

 

Inmiddels is er gestart met het uitbrengen van een nieuwe editie van PC-Active dat ook zal worden gestuurd naar de bestaande abonnees van het blad: HCC zal er voor zorgdragen dat aan de verplichtingen van PC-Active aan bestaande abonnees wordt voldaan. De verschijningsdatum van de eerstvolgende editie zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden aan zowel abonnees als leden van HCC.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers