Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe naam uitgever Bloem en BladDe uitgever van Bloem en Blad verandert van naam. Vanaf heden gaan de uitgeverij-activiteiten van Stichting Vakinformatie Siergewassen (SVS) verder onder de werknaam Hortipoint.


Sinds begin dit jaar heeft de Stichting Vakinformatie Siergewassen (SVS) uit Leiden de uitgeverstaken voor de vier vakbladtitels Vakblad voor de Bloemisterij, De Boomkwekerij, Tuin en Landschap en Bloem en Blad van Uitgeverij BDU uit Barneveld overgenomen.

 

Het bestuur van SVS heeft daarop, in overleg met de directie, besloten een nieuwe werknaam te gebruiken voor de uitgeverij: Hortipoint. De naam Hortipoint werd al langer gebruikt in de e-mailadressen van de stichting.

 

,,Nu we zelf de taak van uitgever op ons genomen hebben, zullen we meer moeten gaan doen aan de marketing en de positionering van de uitgeverij-activiteiten’’, aldus Emile Blomme, directeur van de stichting. ,,Dat kan beter onder de naam Hortipoint dan onder de volledige officiële naam van de stichting, die voor dagelijks gebruik gewoon te lang is.’’
Het nieuwe logo is ontworpen door de Haagse grafisch ontwerper Gerrie van Adrichem, die eerder de vormgeving verzorgde van Tuin en Landschap en onlangs ook tekende voor de nieuwe voorpagina van De Boomkwekerij.

 

Bron: bloemenblad.nl

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers