Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Paans Hoofdredacteur regionale dagbladen TMGArjan Paans, op dit moment eindredacteur binnenland en coördinator Rotterdam bij NRC Handelsblad, wordt per 1 juli a.s. benoemd tot algemeen hoofdredacteur van de regionale dag- en weekbladen van Telegraaf Media Groep.


Regiojournalistiek loopt als een rode draad door de carrière van Arjan Paans, hij heeft brede journalistieke ervaring met het accent op regionieuws en hij vervulde verschillende eindverantwoordelijke journalistieke functies. Hij was onder meer chef nieuwsdienst van het AD, nieuwschef AD Utrechts Nieuwsblad, adjunct-hoofdredacteur AD en als laatste eindredacteur binnenland en coördinator Rotterdam bij NRC Handelsblad.

Gert-Jan Oelderik, directeur van HMC over de benoeming van Paans: “Bij HMC hebben we een rotsvast vertrouwen in de blijvende vraag van consumenten naar regionaal nieuws en de mogelijkheid om met onze sterke merken consumenten regionaal te kunnen bereiken. Bij Arjan Paans vinden we dezelfde passie voor regionieuws, gekoppeld aan de visie, ervaring en de drive die nodig zijn om onze merken verder regionaal te versterken. We zijn erg verheugd dat na een zorgvuldig, en samen met de redactieraad, vormgegeven selectieproces de redactie met Arjan een sterke en veelzijdige algemeen hoofdredacteur krijgt.”

Peter Schat, voorzitter van de redactieraad van HMC is blij met de benoeming: “Wij geloven dat Arjan het boegbeeld voor de redactie kan zijn dat we zochten. Zijn hart ligt bij de regiojournalistiek en hij spreekt onze taal.”

Arjan Paans over zijn benoeming: “Ik ben ervan overtuigd dat de regio de plek is waar het nieuws de mensen het meeste raakt. Ik verheug me er enorm op om samen met de redacties de regionale dagbladen verder uit te bouwen tot sterke nieuwsmerken in de regio.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus